Főoldal
Hírek
TSMT
Varázstanoda, az iskolaelőkészítő
Órarend
Miniovi
Szülinapok!
Árak
Kapcsolat

ÚJDONSÁG!

 

Okosító torna –mozgásterápiás foglalkozást indítunk óvodásoknak és kisiskolásoknak

Idegrendszeri éretlenségből fakadó, beilleszkedési problémák,  érzelmi-, indulati zavar, koncentrációs- és tanulási nehézség oldására a komplex mozgásterápiás kiscsoportos foglalkozás bizonyítottan eredményes.

Kimondottan az ovis-kisiskolás korosztálynak megfelelően összeállított, változatos, és szórakoztatóan fejlesztő gyakorlatokkal játszva fejlődnek azok a képességek, amelyek az eredményes tanuláshoz és a szociális beilleszkedéshez szükségesek.

A foglalkozások során fejlődik az egyensúly, a téri tájékozódás, a figyelem, a koncentrációképesség, erősödik a testséma, javulnak a nagymozgások. A gyakorlatok az idegrendszer érését gyorsítják, így jelentős hatással vannak a finommotorika, a szem-kéz koordináció, a logikus gondolkodás és a szociális készségek fejlődésére és nem utolsó sorban az érzelmi-indulati kontroll és a kudarctűrő képesség fejlődésére.

Az órákon való részvétel előtt ajánlott az egyéni állapotfelmérés, mely alapján a csoportos tornát kiegészítő, otthon is végezhető, testreszabott gyakorlat-sorokat is tudunk ajánlani.

Időpont: minden héten szerdán 17:00  és 17.45 órai kezdettel, 45 percben zajlanak, kiscsoportban, max. 5-6 fő részvételével.
A csoport kezdése: 2022. szept. 28.
A csoportot vezeti: Dr. Nagy Katalin, komplex mozgásterápiás fejlesztő, mentálhigiénés szakember

Helyszín: Varázskert Babamamaház, 1141 Budapest Szugló u. 83-85.
Díj: bérlet: 14.000 Ft/4 alkalom, (a bérlet 6 hétig érvényes)

Jelentkezni és további információkért érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:
Dr. Nagy Katalin, telefon: +36-30-2859581, mail: drnagykatalin.kmt@gmail.com

     

www.babamamahaz.hu © Minden jog fenntartva
X
Új zsúrcsomagok, bulizz velünk!
Hozhatsz tortát! vagy kapsz tőlünk
ajándékba...
Megnézem