IskolaelőkészítőSzülinapokMiniovi
SensoplastykaKerekítőTSMT
 
 
 
Főoldal
Nyári táborok 2024.
Miniovi
Szülinapozz a Varázskertben!
Varázskert - Babamamaház bemutatkozás
A varázskaticák otthona:

Üdvözlünk Varázskaticák otthonában!

 

Fejlesztő és közösségi baba-mama központunkba várunk minden kikapcsolódni vágyó Anyukát kisgyermekével! Mint Varázskaticák hisszük, hogy minden gyermek belülről motivált a tanulásra és a tudást erőfeszítések nélkül magukba szívják, ha a koruknak és fejlődésüknek megfelelő játékokat, módszereket biztosítjuk számukra. Játék és tanulás a kisgyermek számára ugyanaz. Mi a Varázskertben arra törekszünk, hogy mind a kisgyermek, mind a szülő kikapcsolódjon és felszabadultan, játékosan hasznos tevékenységek és a kicsik fejlesztése mellett, egymással mélyebb kapcsolatot kössön. Ráadásul itt nem kell a foglalkozások után távozni, hanem otthon érezheted velünk magad még utána is, kényelmesen játszhatsz gyermekeddel díjtalanul, egy kellemes környezetben.

Fontosnak tartottuk az egész Varázskert babaközpontúvá tételét. A legkisebbek számára  kialakítottunk külön területet a fejlesztő játékoknak és érdekes foglalkozásokkal várjuk őket!
Várunk minden kisgyermeket már újszülött kortól, és anyukákat is várandóságtól kezdődően. Lehetőség van, kávézni, teázni, szoptatni, pelenkázni és a szülőtársakkal beszélgetni, barátságot kötni, kikapcsolódni.

Célunk, hogy jól érezd magad, mert kell ami kimozdít a hétköznapokon is!

Várunk szeretettel:
Ujvári Andi és a Varázskaticák
(babamamahaz@gmail.com; 0630-436-9797)

Varga Domokos:
“Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi, csak játszik. De mi már tudjuk mire megy a játék. Arra, hogy e világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belőle.”

20120113-szeress-parkapcsolati-horoszkop-csillagjegyed-megmutatja1

Miért BabaMamaHáz?

Hisszük, hogy a mamáknak is lehetnek lelkileg hasonló igényeik, mint babáiknak csak más megközelítésben. Anyukaként tudjuk mennyire jó, ha gyermekünket biztonságban és vidám környezetben tudhatjuk, amíg mi egy kicsit magunkkal foglalkozunk, ezért abban is partnerek vagyunk, hogy amíg az anyukának más elfoglaltsága van, addig gyermeke biztonságos körülmények között játszhasson játszóházunkban, vagy esetleg egy játékos foglalkozáson vegyen részt.

Vannak ingyenes programjaink, testvér kedvezmények, és ha részt vesz gyermeked bármilyen foglalkozáson, játszóházunk ingyenes számotokra! A kisgyermekeknek legfontosabb a család ereje és melege. Ezért hiszünk benne, hogy munkánkkal az egész családot segíthetjük.

Nekünk mind a baba, mind a mama egyformán fontos!

_SZJ4810 284734_421908664512368_329244791_n  

SZEMÉLYESEN
Varázskert BabaMamaHáz
Nyári tábor cím 1141 Budapest Szugló u. 83-85
térkép Nyári tábor elérhetőség
NYITVATARTÁS
Nyári tábor nyitvatartás MiniOvi 8-12ig;
H-CS: 9 – 15 óra, P: 9-13 óra

X
Napközis nyári táborok
a Varázskertben!

Úszó TáborMegnézem