Főoldal
Hírek
TSMT
Komplex iskolaelőkészítő
Nyári táborok 2023.
Órarend
Miniovi
Szülinapok!
Árak
Varázskert Babamamaház

LurkóTalpak

Játékos-táncos fejlesztő foglalkozás babáknak, bölcsiseknek, ovisoknak.

LurkóTalpak babáknak

Mindig is fontosnak tartottam, hogy tudatosan figyeljük gyermekünk fejlődését, már nagyon korai életszakaszban. Akkor vált számomra ez még tudatosabbá, mikor édesanyává váltam. Szerettem volna, ha a gyakorlatban is tudok megfelelő, egészséges támaszt nyújtani kisbabámnak, hogy támogatni tudjam test tudatának kialakulását, segíteni tudjam mozgásfejlődését. Mindezt egy olyan közeg kialakításában, ahol biztonságban érzi magát, erősödik a köztünk lévő kötődés (az az a szülő és baba közti kötődés). A babamasszázs mellett mindennap tornáztunk játékos formában, sok mondókával, dallal és zenével, ez adta meg számomra az utat, hogy, mint mozgásfejlesztő elinduljak a 2 évesnél fiatalabb gyermekek foglalkozásával is.

Hiszem azt, hogy ezekkel a gyakorlat sorokkal, mint szülők támogatni tudjuk gyermekeink egészséges mozgásfejlődését, segítjük testtudat kialakulásukat, vidám, játékos pillanatokat élünk át együtt és elősegíthetjük a mozgásfejlődés életkor szerinti haladását.

Erre az alkalomra szeretettel várom azokat a babákat és szüleiket, akik tudnak már biztonsággal ülni, és elindultak a kúszás-mászás felé, egészen a két éves korig


LurkóTalpak bölcsiseknek, ovisoknak

A bölcsődés és óvodás korú gyermekek mozgásfejlődéséhez, testtudat kialakításához nyújt segítséget játékos-táncos formában. Ezenkívül erősödik a koncentráció, fejlődik a koordinációs képesség, az egyensúlyérzék, a ritmusérzék és a zenei készség is. Nyitottabbá és aktívabbá válnak a táncolni járó gyermekek a világra. Megtanulnak csapatban létezni, ezáltal fejlődnek szociális készségeik is. Mélyebb hatása pedig – a csoport – egy bizalmon alapuló, bensőséges közösséget teremt, mely támaszadó és támogató szerepet játszik a gyermek életében.

Fontosnak tartom, hogy már egészen kiskorban elkezdjük a tudatos testmozgást, és ezzel együtt az egészséges életmódra nevelést, mindezt játékos-táncos formában. A mozgás szabadsága és az önkifejezés, az érzelmek áramlása felszabadító erővel bír, oldja a stresszt, a szorongást. Úgy gondolom, hogy játékos formában és megfelelő motiválás mellett a tánc az egyik legjobb mozgásforma az óvodás és bölcsődés gyermekek számára. A foglalkozás menetébe a komplex mozgásterápia fejlesztő mozgásos elemeit is beleépítem a táncos (balett) alapmozgások mellé.

 

Helyszín:
1141 Budapest Szugló u. 85.
Varázskert Babamamahàz
Karácsonyi naptár fotózás Telefon: +36-30/436-9797


Minden hétfőn 09:30 LurkÓperencia - LurkóTalpak - zenés, játékos mozgásfejlesztés Klárival, 10 hónapostól 2 éves korig.

Minden hétfőn 10:30 LurkÓperencia - LurkóTalpak - zenés, játékos, táncos mozgásfejlesztés Klárival bölcsis és ovis korosztálynak (2-4 éves korig).

2.500 Ft

A következő területekről érkeznek hozzánk gyakran: XIV. Zugló, X. Kőbánya, VIII. Józsefváros, VII. Erzsébetváros, VI. Terézváros, XIII. Angyalföld, Göncz Árpád városközpont, Népsziget (déli része), Újlipótváros, Vizafogó, XV. Rákospalota-Pestújhely-Újpalota, XVI. Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom
Termeszetesen a fentieken kívül is várunk mindenkit szeretettel!

www.babamamahaz.hu © Minden jog fenntartva
X
Új zsúrcsomagok, bulizz velünk!
Hozhatsz tortát! vagy kapsz tőlünk
ajándékba...
Megnézem