VARÁZSTANODA

2021 október közepétől indult el játékos, komplex iskolaelőkészítő tanfolyamunk mozgásterápiával- és kognitív fejlesztéssel, játékos kommunikációs-, konfliktuskezelési- és relaxációs technikák tanításával.

Várjuk szeretettel a nagycsoportos ovisokat, és azokat az első, második osztályos gyerekeket, akiknél tanulási vagy beilleszkedési nehézség jelentkezett. A csoportok kislétszámúak, max. 6 fővel indulnak. Egyszerre 2 fejlesztő pedagógus foglalkozik a gyerekekkel. Igény szerint több csoportot is indítunk.

Jelentkezni lehet a babamamahaz@gmail.com; 0630/4369797 telefonszámon Ujvári Andinál.

Minden szülő a legjobbat szeretné kisgyermekének, olyan életet, ahol megtalálja a helyét egészséges önbizalommal, magabiztosan, hogy boldogok legyenek.

Minden gyermeknek a legmeghatározóbb időszak az életében az a gyökeres változás, amit az ovi illetve az iskola kezdés jelent, annak minden örömével, buktatóival, sokszor beilleszkedési zavarokkal, traumákkal, ami nem a gyerekek, hanem sokszor az átmenet hiánya okoz. Mi ezt szeretnénk nektek biztosítani MiniOvinkkal és Varázstanodánkkal.

Mire figyelünk mindkét programunkban kiemelten?

A mi pedagógiai és fejlesztő munkánk alapja a gyerekek tisztelete, egyenrangú partnerként kezelése. Erre az alapra és játékos, élményközpontú foglalkozásokra építjük a fejlődést, az észrevétlen fejlesztést.

 • finommotorika fejlesztése, kézműveskedéssel, festéssel
 • egyensúly fejlesztés kis és nagymozgásos tornákkal
 • tiszta artikuláció fejlesztése játékos logopédiai gyakorlatokkal
 • memória, koncentráció fejlesztése vidám játékokkal
 • kommunikációs készség, zenés mondókás mókával

Célunk a trauma elkerülése az átmenetben, a gyerekek saját tempójuk mentén való haladással sikeres iskolakezdést biztosítani komplex készségfejlesztő foglalkozásokkal.

Minden Varázstanodás kisgyermeket felmérünk és játékos fejlesztéssel, a saját ütemükben hozzuk ki belőlük a maximumot!

  

A komplex Varázstanoda fejlesztést megelőzi egy állapotfelmérés, amelynek díja 15.000 Ft. (90 perc)
Az állapotfelmérés díjának 50 %-át a egyéni- vagy csoportos iskolaelőkészítőre vonatkozó bérlet vásárlásakor kedvezményként jóváírjuk.
To Top

Azonnali üzenetek

)
  is typing...

  Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

  Üzenet küldése Cancel

  hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...