VARÁZSFA -Varázskerti Anyavarázsló

örömmel anyának lenni!

Gyermeknevelési kérdésekről, aktuális problémákról beszélgetünk, közben a gyermekek körülöttünk szabadon játszanak. Az „ágas-bogas” kérdések mindig elágazódnak, vagy több „tőre” vezethetők vissza. Megpróbálunk a gyökerekig leásni, vagy megkeresni a megoldást, hogy mitől hozz még frissebb hajtásokat a varázsfánk.
Miközben nevelési kérdéseket vitatunk meg, mód nyílik egymással megosztani a tapasztalatokat is. Mindig a csoport igényeihez, aktuális kérdéseihez igazodik a vezetett csoportfoglalkozás, de minden alkalommal van egy kiemelt téma is, amit körüljárunk.
A csoport teret ad önismereti kérdéseknek, pl. körüljárjuk azt az örökzöld témát, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a családi életet az önmegvalósítással, közben a gyerekek is remekül szórakoznak.

Érezted már, hogy kellene egy hely, ahol a sorstárakkal együtt őszintén felteheted az anyasággal, a kisgyermek-neveléssel kapcsolatos kérdéseidet?
Beszélgetnél, kérdeznél a témákról, de közben nincs kire bízni a gyermeket?

Vannak kérdéseid, elbizonytalanodásaid, gyermeknevelési problémáid? Gondoltál már arra, hogy személyesem megkérdezz egy szakértőt, és ne csak a neten szörfözz a témában?

Itt az alkalom! A Varázskert BabaMamaHázban olyan csoportfoglalkozás indul, amelyre a mamák mellett a babákat is várjuk! Míg mi beszélgetünk, a gyermekek játszanak körülöttünk.
A 10 alkalmas foglalkozáson minden alkalommal egy fontos témát járunk köbe. A résztvevők tanácsokkal és trükkökkel gazdagodhatnak, és természetesen az éppen aktuális problémáikra is választ kapnak.
A csoportot dr. Nagy Katalin, mentálhigiénés szakember, szülőkonzulens, pszihoedukációs tréner vezeti, aki maga is édesanya.
A témák alkalmanként:

 • Napirendi kérdések
 • Evési gondok
 • Alvási problémák, altatási nehézségek
 • Szobatisztaság
 • Gyermeki félelem, szorongások
 • Hiszti
 • Fegyelmezés
 • Testvérféltékenység
 • Anyai szorongások, az „elég jó szülőség”
 • Önmegvalósítás és a család

Miközben a nevelési kérdésekről beszélgetünk, mód nyílik egymással megosztani a tapasztalatokat is. A szakember tanácsai, ajánlásai mellett így a csoport támogató ereje is segít az aktuális nehézség leküzdésében.
A csoport teret ad önismereti kérdéseknek is, amely segít abban, hogy önfeledten és ne szorongva éljük meg az anyaságunkat.
A nehéz kérdéseket bizalommal kezeljük, a vidám légkört a hely és persze a körülöttünk játszó gyermekek garantálják.
A csoportfoglalkozások egymásra épülnek ugyan, de lehetőség van szabadon becsatlakozni.

Várunk minden kedden délelőtt 10.30-11.30 óra között, dr. Nagy Katalin – mentál higiénés szakemberrel, szülőkonzulenssel

1600 Ft/alkalom, (ÁTJÁRHATÓ a többi foglalkozásra is)

To Top

Azonnali üzenetek

)
  is typing...

  Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

  Üzenet küldése Cancel

  AKTUÁLIS HÍRÜNK:

  Varázskarácsony a Varázskertben!