-TÜCSÖKSZABI-

baba-mama móka a legkisebbeknek minden pénteken

0-3 éves korig

Hangszeres, énekes, játékos készségfejlesztő foglalkozásokat, vidám mókákat tartok babák és mamák számára. Ehhez a hátteret énektanári és gyermekvédelmi tapasztalataim, népzenész és gyermektáncházas múltam, széleskörű hangszerismeretem biztosítják. Dalaimmal igyekszem egy szép, örömteli világot teremteni a babák és a mamák számára.

A gyerekek megismerkednek hagyományos ütős, fúvós, pengetős, billentyűs, vonós hangszerekkel, valamint különleges zajkeltő eszközökkel, tündérdobokkal. Megismerik a zenét, mint életre szóló barátot. Hallgathatnak népdalokat, gyermekdalokat, mondókákat, újra és újra megtapasztalják a közös éneklés örömét. Megismerik a meditatív csendet, a hang gyógyító erejét. A babák együttműködési készsége fejlődik, a közösségben egyre aktívabban vesznek részt.

A zene hallgatása és művelése, valamint a bábozás, népmesék közös előadása terápiás eszközként is felfogható, hatása a gyermek kommunikációjában is megmutatkozik, az önkifejezést segíti. A hangszerek világa szintén csodálatos, de a zörejek, a harangszó, a poharak csendülése, a csend, a szél zúgása, a víz csobogása, vagy a szív dobbanása mind-mind a fejlődő zeneiséget szolgálja.

A babák és a mamák a foglalkozásaim alatt, csodálatos dolgokat is megtapasztalnak a közösségi ének erejével. Várlak szeretettel!

Cseke Szabolcs – zenepedagógus, dalszerző, előadóművész

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...