Tipegő fejlesztő – baba mama foglalkozás

Tipegő fejlesztőnket, minden babának ajánljuk 8hónapos kortól – 3 év között, akik Anyukájukkal szeretik a mondókás, sok játékkal teli foglalkozásunkat, mely segíti a mozgásfejlődést, a nagy- és finommotorikus mozgást egyaránt.

A gyermekek fejlődését és képességeit tekintve az első néhány életévben lefektetett alapok a legmeghatározóbbak a későbbiekre nézve, ezért nagyon fontos, hogy ingergazdag, életkornak megfelelő játékokkal találkozzon egy kisgyermek nap, mint nap egészen az első hónapoktól kezdve.

Az órákon komplexen, minden funkcióterületet igyekszünk megdolgoztatni, mindig az aktuális fejlettségi szinthez igazodva. A feladatokat játékba csomagoljuk.A mozgásos játékok segítik az érzékelés és észlelés fejlődését, a testvázlat, a térbeli tájékozódás, a dominancia beérését és segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, a figyelem jobb irányíthatóságát, a szerialitás, a ritmusérzék és a motoros kreativitás fejlődését. A mondókákkal, énekekkel kísért foglalkozásainkon fejlődik a gyermekek kommunikációja.
Fontos területek, melyeket ügyesítünk:
🎯Nagymozgások
🎯Egyensúly
🎯Finommotorika
🎯Szem-kéz koordináció
🎯Figyelem
🎯Beszédébresztés, beszédfejlesztés
🎯Hallás
🎯Tapintás
🎯Szociális készségek
🎯Szabálykövetés
Fontos kiemelni, hogy elsődleges célunk a PREVENCIO.
A fejlődési fázisokból ne maradjon ki semmi(!) és ezek ne cserélődjenek fel. Ha bármilyen eltérést tapasztaluk egy gyermek fejlődésmenetében, lehetőség van egyéni konzultációra, felmérésre is.

Foglalkozásunk vezetője: Styevka-Márton Andrea – konduktor, komplex mozgásterapeuta

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...