Nika Zsuzsanna (facebook)

A Varázskert korábban is és napjainkban is a legkíválóbb gyermekfejlesztő központ és ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy folyamatosan teltházas programjai vannak! Néha alig férünk be a sok babakocsitól és a gyermekek többnyire akkor sírnak ha haza kell menni mert ők még maradnának, és az anyukák is végre nyugodtan pihenhetnek kávézhatnak és barátságokat köthetnek egymással […]

Read More

Tóth Viktória (facebook)

Szuper hely, mégszuperebb foglalkozásokkal! A Kerekítőn ott a helyünk, holnap megyünk Varázsdalra a kicsivel és jövő héten a Hercegnőképzőt is kipróbálja a nagylányom! Már én is várom!

Read More

Takács Tímea (facebook)

Nagyfiam emlékszem nem sokkal a Babamamaház indulása után (6-7 éve már) kezdett oda járni babaként, Ma már nagy iskolás:) DE olyan mély nyomot hagyott benne a Babamamaház, hogy még a mai napig is örömmel kiált fel, ha elmegyünk előtte, hogy “Nézd, ott a Babamamaház!”

Read More

Vid Vik (facebook)

A varázskerti kínais csoport tanítójaként és egyben anyukaként is megemelem a kalapom Andi és a Varázskaticák előtt: mind a gyerekek, mind a szülők, mind a foglalkozásokat tartók jól érzik magukat Náluk. Köszönjük Nektek! Szuperek vagytok!

Read More
To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel