Főkatica

Főkatica

Ujvári Andi

a BabaMamaHáz alapítója, gyógypedagógus

Minden vágyam az volt, hogy szakmai munkám mellett, ami a népegészségügyi kormánymegbízott és az egészségügyi miniszteri kabinethez kötött sok éven át, zenei tanulmányaim alapján Babamuzsika órát tartsak babáknak és mamáknak egy igazán bababarát környezetben. Mindez az álom kicsit nagyra nőtt…és ez a csoda lett belőle jó csapattal, kitartással és folyamatos szeretettel.

Varázsoljatok a Varázskertben! Tegyétek felejthetetlenné gyermeketek mindennapjait!

(A Varázskert alakulásáról és magamról bővebben az Éva Magazin egyik cikkében mesélek.)

Várlak benneteket minden nap!

Kerekítő Katica

Kerekítő Katica

Csider Kriszta

óvodapedagógus, gyermekműsor vezető, Kerekítő foglalkozásvezető

Egy öt éves kisfiú boldog édesanyja vagyok. Legszebb éveimet a gyerekeknek köszönhetem, hiszen évekig óvodapedagógusként, majd több TV csatornán gyermekműsor vezető voltam. Jelenleg főállásban a Varázskert zenés-bábos pedagógusa vagyok, de mindemellett egy rádió családi magazin műsorának vagyok a szerkesztő-műsorvezetője. Tapasztalataimat kiegészítettem több zenepedagógiai tanulmánnyal, mint a Kerekítő és Dr. Kokas Klára módszertani képzése.

Az évek alatt összegyűlt óvodai, pedagógiai, színpadi tapasztalatokkal megtömött puttonyomat kiterítve várlak benneteket Kerekítő énekes foglalkozásra a legkisebbekkel és Kerekítő bábos tornára a nagyobbacskákkal, hogy együtt egy érdekes és izgalmas kalandban vegyünk részt minden héten!

Foglalkozásaimról ITT olvashatsz bővebben!

MiniOvis Varázskatica

MiniOvis Varázskatica

Nika Zsuzsika

MiniOvi pedagógus

Egész életemet és tanulmányaimat átszőtte a gyermekekkel való tanulás, foglalkozás. Jómagam két fiú-gyermeket már felneveltem és jelen éveimet bearanyozza a Varázskertben kapott sok gyermeki mosoly és szeretet.

Jelenleg MiniOvi, azaz óvoda-előkészítő foglalkozást tartok a legkisebbeknek.

Hiszem, hogy minden kisgyermekben megvan a tudás, amit nekünk kell felszínre hoznunk sok szeretettel, kedvességgel, dicsérettel és példamutatással. Minden nap találkozhatsz velem a Varázskertben, kérdezz bátran hiszen mindenre találunk megoldást!

A MiniOviról itt olvashatsz bővebben!

Szülinapi bulikatica

Szülinapi bulikatica

Utry Dani

zenepedagógus

Az ELTE Zenei Tanszékén ének-zene karvezetés szakán végeztem. Általános iskolában és gimnáziumban is tanítok. A tanításon kívül szintén sok éve már a játszóházak világában is otthon érezhetem magam, eleinte főként zenebölcsis foglakozásokat vezettem, majd ez fokozatosan kiegészült a születésnapi zsúrozás animátori feladataival. A Varázskert csapatának 2015 óta lehetek örömmel a tagja, leggyakrabban a zsúrokat vezetek, de a játszóház egyéb programjain is számos alkalommal vettem már részt. Várlak szeretettel
Téged is szülinapodon!

KisKOKAS

KisKOKAS

Szedlacsek Katalin

zenepedagógus, énekes, hangrezgés-terapauta

Saját gyermekem megszületése után kezdtem behatóbban foglalkozni a 3-7 éves korosztály zenei képességfejlesztésével. 16 éves zenei tanulmányaim alatt, rendszeresen közreműködtem és felléptem koncerteken. Elvégeztem Kokas Klára akkreditált zene-mozgás programját. Évek alatt kialakítottam a gyermekek fejlődésének és képességeinek megfelelően felépített zenebölcsődei, zeneóvodai foglalkozásokat, valamint a zenei foglalkozások kiteljesítéseként, elkezdtem Kokas Klára komplex művészeti programját is vezetni.
A zene-mozgás foglalkozásokon készült alkotásokból interaktív kiállítást szerveztem, ezen felül koncerteket is. A mai napig számos helyen tanítok publikálok.
Várok mindenkit szeretettel a Varázskertbe, minden kedd délután! „…mert a zene mindenkié!…”

Zumba kids

Zumba kids

dr. Szitkay-Lukács Dóra

dr. Szitkay-Lukács Dóra vagyok, alapvégzettségem jogász, de évek óta tartok felnőtt és kids zumba órákat, zumba instructor végzettséggel, két táncoslábú kislányom nagy örömére! Korábban klasszikus- és jazzbalettel, népi tánccal, társastánccal, argentin tangóval, salsával és egy klasszikus dél-indiai tánccal (kuchipudi) foglalkoztam, majd a gyermekeim születése után a zumbában találtam meg azt, amire mindig is vágytam: a különböző táncstílusokat ötvöző fitneszprogramot, mellyel öt éve komolyan foglalkozom. Évek óta eddig anyukaként jártam a Varázskertbe, így nagy öröm számomra, hogy végül én is Varázskatica lehetek a következő tanévtől 🙂

Ebadta

Ebadta

Dr. Nagy Katalin

mentálhigiénés szakember, szülőkonzulens, kutyás terapeuta

Hivatásom a családok komplex pszichés támogatása, a családi életvezetési nehézségekben, a gyermeknevelési kérdésekben való tanácsadás, konzultáció csoport- és egyéni terápiában is.
Az állatokhoz való vonzódásom gyerekkoromra nyúlik vissza. Hiszem, hogy kapcsolatba kerülve velük személyiségünk gazdagodik, lelki gubancaink oldódnak. Kutyás terapeuta képesítést is szereztem, hogy ezzel a módszerrel is tudjak segíteni. Minden korosztály számára tartok prevenciós és fejlesztő kutyás terápiát csoportosan és egyénileg is. Szorongásos, önbizalom hiányos, figyelemzavaros, hiperaktív gyermekek kutyás terápiájára speciális tematikát dolgoztam ki.
Várlak minden kedden délelőtt 10.30-12.00 óráig Varázsfa baba-mama csoportomba, illetve Ebadta kutyaterápiás fejlesztő foglalkozásomra!

PinkFIT torna

PinkFIT torna

Kőszegvári Noémi

a PinkFIT megálmodója

Két kisfiú anyukája vagyok. Bár születésük óta naponta sportoltam, tornáztam, a gyerekek mellett jó ideig semmi ilyesmire nem jutott időm. Aztán olyan nyomasztó lett a mozgás hiánya, hogy ki kellett találnom valami megoldást, így jött létre a PinkFIT program.

Ismerős anyukák biztatására kezdtük “megszervezni magunkat”, hogy hetente egyszer biztosan legyen egy óra torna az életünkben. A kísérletnek induló csoport észrevétlenül lett az életünk része és jóval többet jelent, mint heti egy alkalom. Egy olyan közösséggé formálódott, amihez tartozni egyet jelent a felszabadultsággal, vidámsággal, barátsággal és természetesen a mozgással. Célunk nem a csupaizom kockahas vagy a tökéletes test, főként nem a teljesítmények hajszolása, hanem, hogy összhangba kerüljünk önmagunkkal és jól érezzük magunkat a bőrünkbe. Ezt sugározva, már jöhetnek is a hétköznapok kihívásai! Tarts velünk minden kedden 18 órától!

Bábos Mesekuckós Varázskatica

Bábos Mesekuckós Varázskatica

Papp Juci

Drámapedagógus, ének-zene tanító, bábjáték készítő

Három gyermek boldog és büszke édesanyja vagyok. Ének-zene tanító, majd drámapedagógia szakon diplomáztam, mert világ életemben kisgyermekekkel akartam foglalkozni. Gyermekkoromban magam is megismerhettem a drámajátékok sokaságát és hiszem, hogy ez segített abban, hogy a mostani utamat járjam. Ezért döntöttem úgy, hogy magam is drámát fogok tanítani, hogy felkészítsem a gyerekeket a társasági élet bonyodalmaira, hogy könnyebben kezeljék a rájuk váró feladatokat, kihívásokat.

Várlak minden szerdán 9.30 és 10.30 kezdettel Bábos mesekuckómba; csütörtökön 17 órai kezdettel mesejátszó csoportomba, ahol csak a képzelet szabhat határt!

Gyerekagykontroll

Gyerekagykontroll

Varga Diána

Gyermekagykontroll-oktató, mentális tréner

Színművészeti Egyetemet végezve, munkáim során főleg gyerekdarabokban játszottam, így lehetőségem volt megismerni a legőszintébb közönséget: a gyerekeket. A későbbiekben művelődésszervező és gyermekpszichológiai-asszisztens szakon is végeztem. A gyermekagykontroll mellett sportcsapatoknak tartok csapatépítő-tréninget,és foglalkozok egyénileg is versenyzőkkel, élsportolókkal, hiszen a sportemberek is tudják: minden a fejben dől el!

Sok gyerek küzd figyelemzavarral, hiperaktivitással, tanulási problémákkal, az agykontroll, mint technika ennek kezelésére is kiváló, de ezen kívül is rengeteg területen segít a gyerekeknek, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott gyerekkoruk legyen. Szeretettel várok minden kíváncsi és elszánt gyereket bejelentkezéssel tanfolyamaimra.

http://www.babamamahaz.hu/orak/gyermekagykontoll/ vagy www. gyerekagykontroll.com

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    Facebook