kryptowährung in deutschland immitieren bitcoin wallet in deutschland türkische kryptowährung beste trading plattform für kryptowährungen kryptowährung hin und her schieben bitcoin future investieren robert

MŰVÉSZETTERÁPIA a Varázskertben!

Alkoss szabadon, indulj el befelé! Művészetterápiás kurzusokat indítunk szeptembertől minden kedden.
A művészetterápia egy olyan lehetőség, amikor kikapcsoljuk a racionális gondolkodást, elmerülünk az ösztönös alkotásban. Ezt segíti a zene, a vers, a relaxáció és a többféle képzőművészeti technika, a pasztellkréta, agyag, akvarell. Az foglalkozások idejére egy olyan térbe lépünk, ahol csak magunkkal foglalkozunk, hátrahagyva a mindennapi rutint.
A művészetterápia egy olyan módszer, ami szavak nélkül beszél helyettünk. Nem művészképzés, egyáltalán nem szükséges szépen festeni, rajzolni, csak hagyni kell a kezünket, hogy megnyilvánuljon, ami kikívánkozik a bensőnkből. A folyamat során mások segítségével fedezhetjük fel magunkat, ezért fontos a csoport közössége.
A csoport támogató és segítő ereje révén pillanthatjuk meg magunkat a holdfény tükrében.
Az alkalmak az feltöltődést, megkönnyebbülést hozhatnak és egy olyan non-verbális módszert, ami segít rápillantani önMAGunkra.

Már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk művészetterápiás kurzusokon! A Színlabirintus alkalmait azoknak ajánlom, akik nem szeretnének hosszú távra elköteleződni, de időnként jól esne alkotni, beszélgetni, relaxálni.

Bejelentkezés: Kaposi Ildikó művészetterapeuta – 0630/5097291
To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...