Minden SZERDÁN délután várunk Jóga-Balett mozgásfejlesztő óránkra 17.00 órai kezdettel!

balett best3 éves kortól, 7 éves korig várjuk a Balettozni és a jóga alapjaival is ismerkedni vágyó, kezdő illetve haladó Balerinákat. Játékos, zenés, vidám óránkon nemcsak a balett alaplépéseit tanuljuk meg játszva, hanem megtanuljuk a helyes testtartást, lábtartást, járást.

Ez egy igazi nőcis, “pörgős-szoknyás” balett óra, ahol Jógával ötvözzük a foglalkozásokat, hiszen a kicsik sokszor zizegnek, mivel gyerekek ;-) így a letisztuláshoz segít néhány légző gyakorlat, vagy egy is játékos relaxáció.

Ez a kicsiknek szóló oktatás persze kevésbé szól a törzsanyagról, mint inkább az átszellemülésről, zenélésről, éneklésről, utánzásról, játékról stb.

Mi vár Rád, ha velem tartasz?
Sok tánc, mozgás, játék és egy remek közösség!
És ez miért jó?
A klasszikus balett a legjobb alap bármilyen tánc későbbi elsajátításához, illetve a testtudat és szép testtartás megtanulásához. Hiszen a klasszikus balett a legmagasabb fokú mozgáskoordinációjú tánc. Aki balett alapokkal rendelkezik könnyebben tanul meg bármilyen más táncműfajt. A klasszikus balett több száz éves hagyományokon alapuló technika.
A gyerekek játékos formában ismerkednek meg a balett mozdulatokkal és közben klasszikus zenét hallgatnak. A balett nem csak a zenére való mozgás örömét és nyugtató hatását nyújtja, hanem egy egészséges mozgáskultúrát is kialakít.
Az órákon való részvételhez póló – cicanadrág vagy harisnya – balett dressz, esetleg szoknya és zokni vagy balett gyakorló cipő szükséges.

Az órák felépítése:
– köszönés
– játékos bemelegítés ülve / állva, gimnasztika
– haladós lépések diagonálban
– koreográfia
– játék, bár az óra bármelyik részébe beilleszthető, ha szükséges többször is 🙂
– köszönés

dfgvsba

 Zenés, szórakoztató csoportos foglalkozás, játékokkal, kondicionális képességek fejlesztésével játékos, táncos formában, fejlesztjük a gyermekek ritmusérzékét. Elsajátíthatják az alapvető mozgásformákat, testtartásuk javul, mozgásuk szebbé, stabilabbá válik. A gyerekek játék közben megismerhetik a mozgás örömét.

  Várunk szeretettel  – alkalmanként 1600 forintos áron, bérlettel ötöt fizetsz hatot kapsz! GYERTEEEK!

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    AKTUÁLIS HÍRÜNK:

    Varázskarácsony a Varázskertben!