GYEREKAGYKONTROLL

A Silva féle módszer eredeti, gyerekekre szabott változata a gyerekagykontroll. Varázskertünk országos képviseletként immár 8 éve rendezi meg kéthavonta telt házzal, az országosan elismert Varga Diána gyerekagykontoll oktató és mentális tréner képviseletében. A tanfolyam 14 órás, melyet két nap (7-7 órában): szombat-vasárnap tartunk 9-16 óráig, óránkénti szünettel.

Érkezni érdemes  a tanfolyam kezdés (9h) előtt 30 perccel, az adminisztráció miatt!

Ebédszünet: 12.30-13.30-kor mindennap.

A tanfolyam ára: 22.000 Ft    (tartalmazza a tanfolyami kézikönyvet, nemzetközi agykontrollos igazolvány árát)

Testvérkedvezmény: 3500 Ft.

A szülőknek lehetőség van a tanfolyamon részt venni, ha szeretnének! Az utolsó összefoglaló részre (második nap 15-16h) pedig mindenképpen várjuk a szülőket érdeklődő családtagokat a Bemutató órára, melyből kiderül mi mindent tanultak meg a gyerekek a 2 nap alatt!

Tanfolyamról képek megtekinthetők ITT facebook oldalunkon!

Legközelebbi időpontok:

2018. augusztus 23-24.

Varga Diána gyerekagykontroll-oktató a tanfolyamról:

A napi stressz levezetése érdekében hasznos már gyerekkorban elsajátítani a rendszeres lazítást, mellyel sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért, és immunrendszerünk megerősítéséért.

Sportcsapatoknak tartok csapatépítő-tréninget, és foglalkozok egyénileg is versenyzőkkel, élsportolókkal, hiszen a sportemberek is tudják: minden a fejben dől el! A tanfolyamon olyan hasznos technikákat sajátítanak el a gyerekek, melyet a tanulásban, koncentrálásban, figyelem összpontosításban tudnak kamatoztatni.

A rendszeresen lazító gyerekek immunrendszere erősödik, kevesebb alkalommal kapnak el betegséget vagy fertőzést, ha mégis, előbb kigyógyulnak belőle a technikák által. Megtanulnak célt kitűzni, és azokat el is érni, és jó döntéseket hozni. A mai gyerekek rendkívüli stresszes hétköznapjaiban szinte nélkülözhetetlen, hogy legyen egy módszer, mellyel az őket ért stresszt, nyomást levezetik, és energikussá tudnak válni. Ebben az időszakban az agykontroll elsajátítása nagyon nagy előny, hiszen a kiskamaszkor és a kamaszkor könnyebb és így nem a küzdelmekről szól, hanem az elfogadásról, és arról, hogy hogyan oldják meg a felmerülő problémákat. Egy hatékony problémamegoldó módszer, melynek elsajátításával már az iskolai években könnyebben veszik az akadályokat. A gyerektanfolyamokon játékosan és könnyedén tanulják a technikákat és közben fejlesztik a részképességeket, emlékezőképességet, memóriát. Egy nehéz iskolai nap után fel tudják magukat frissíteni, a lazítás gyakorlásával pedig energikusabbá válnak. Az aktívan sportoló gyerekeknél is kiváló kiegészítő lehetőség a verseny okozta stressz levezetésére és eredményeik növelésére.

Agykontrollosként volt lehetőségem megtapasztalni, hogy amiről azt gondoltam lehetetlen, nem az. Amiről azt gondoltam, nehéz, nem az. Amiről azt gondoltam nem történhet meg, de igen megtörténhet. Bármi, amit szeretnénk, amire vágyunk elérhető, ha csak egy kicsit is elhisszük, hogy lehetséges.

Hálát adok naponta azért, hogy megismerhettem ezt a fantasztikus dolgot –agykontroll- mellyel életemet és a környezetem életét napról napra jobbá, és teljesebbé tehetem.

Hiszem, hogy a „gondolat valósággá válik!”, továbbá hiszem, hogy a „képzelet fontosabb, mint a tudás!”, és hiszem, hogy egy izgalmas, kalandokkal és élményekkel teli két napos tanfolyamon a gyerekekkel együtt, „egymás kezét fogva”, sikerül őket arra az útra rávezetnem, ami ahhoz kell, hogy sikeres, kiegyensúlyozott, boldog felnőttek legyenek. A tanfolyamokra főleg a 9-14 éves korosztályt várom. A tanfolyamok hétvégén zajlanak (szombat-vasárnap) 9-16 óra között, az iskolai szünetekben pedig hétköznapokon.

 -Varga Diána , gyerekagykontroll oktató –

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...