Főnix Anyacsoport

Megújulás workshop – idő magadért

 

A Főnix Anyacsoport célja, a kisgyermekes anyukák támogatása a kiegyensúlyozott, tudatos, boldogabb megélésében.

A Megújulás Workshopok alkalmával végigvesszük a babás-kisgyerekes hétköznapok sokszor igencsak embert próbáló tipikus élethelyzeteit, és segítünk újrahangolni azokat.

 

Anyákhoz szólunk, de a fókuszban a nő mint komplex személyiség áll, mert tudjuk, hogy az életünket meghatározó anyaszerep mellett a többi terület bizony sokszor háttérbe szorul. Ismerjük az érzést, amikor felborul az egyensúly, az anyuka egyszer csak nem találja „önmagát”, legalábbis akit addig önmagának ismert. („Hol vagyok én ebben az egészben??”)

A workshopokon segítünk visszatalálni erre az elveszettnek hitt útra. Megkeressük, tudatosítjuk és mozgósítjuk az időnként kiapadtnak hitt erőforrásokat, belső tartalékokat, ezzel segítve az anyai szerep mellett az önálló, magabiztos és sokoldalú nő kiteljesedését.

Eszközeink a csoportban a szakértő odafigyelés, mindennapi élethelyzeteinkre szabott, ám újszerű megközelítés, valamint a női közösség támogató érzése.

Szánj magadra heti 1,5 órát!

A csoportokon hetente más-más téma kerül majd terítékre. Ezek nem épülnek szorosan egymásra, így bárki bármikor nyugodtan csatlakozhat.

Minden alkalom baba- és gyerekbarát: ide a legkisebbek is jöhetnek, a nagyobbacskákat pedig még ingyenes játszóház és sóhomokozó is várja!

Mire számíts?

 • vezetett, de nem túlságosan kötött beszélgetés
 • változatos kreatív technikák, melyek segítenek megszólaltatni legbensőbb énünket
 • társaság és jó hangulat!

Árak: egy alkalom (1,5 óra) 4000 Ft.

Főnix Műhely

A Főnix Műhely két, eltérő területen dolgozó szakember közös munkájának gyümölcse. Benkő Henrietta pszichológus, közgazdász, Kicsi Dóra pedig coach, és két pici lány anyukája, valamint szabadúszó piackutató – rengeteg tapasztalattal a családi élet és az egyéni ambíciók összeegyeztetésének rögös útjáról. 

Várunk szeretettel!

To Top

Azonnali üzenetek

)
  is typing...

  Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

  Üzenet küldése Cancel

  hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...