English Club – gyermekangol

English Club – játékos gyermekangol 9300 ft/hó tagsági díjjal, mely ingyenes játszóházat biztosít minden napra a nálunk tanulóknak!

A foglalkozásokon az életkoruk szerint besorolt gyermekek kis, 4-8 fős csoportokban vesznek részt. A heti egyszeri foglalkozások – melyek alkalmanként 60 percesek – barátságos légkörben zajlanak, melyet a különlegesen képzett tanítók biztosítanak számukra. Maguk a leckék kifejezetten gyermekek számára készültek, úgy, hogy a beszéd gyakorlása, az éneklés és a játékos feladatok egyaránt megtalálhatóak legyenek bennük.

Az English Club kifejezetten gyerekek számára összeállított tananyag – mely kiválóan alkalmas tanulási nehézségekkel küszködők oktatására is – a világszerte elismert „anyanyelvi tanulás” módszerét használja. Ez azt jelenti, hogy a gyermek kényszer nélkül, összes érzékszervét használva tanul miközben játszik, énekel, vagy rajzol – ahogyan az anyanyelvét is tanulta. Itt a hangsúly a megértésen és a beszélgetésen van, nem pedig a nyelvtan vagy a szavak magolásán. A szükséges alapszintű nyelvtant a gyerekek intuitíven sajátítják el, így később az iskolában már a bonyolultabb részekkel sem lesz problémájuk. A tanulást Audio CD és egyéb kiegészítő eszközök (szinezők, bábok, játékok) segítik. Egy év után a tanulók szókincse kb. 500 szavas, továbbá el tudnak énekelni/szavalni 14 angol nyelvű dalt és mondókát. Folyamatosságra épülő tananyagunk segítségével a gyerekek tovább tágíthatják tudásukat, kiváló alapot teremtve az iskolai angol tanuláshoz.

…. és English Club tagsági kedvezményeket, juttatásokat tudunk adni a nálunk játszva tanuló kisdiákoknak:

_

A tagsági díj tartalmazza a Varázskert ingyenes játéktár használatát, addig a hónapig ameddig a gyermek angolt tanul, továbbá különleges fesztiválokon való részvételt, például a Halloween partik és Karácsonyi ünnepségek megrendezésének költségét.

Hogyan is néz ki egy English Club óra?

Maguk a leckék kifejezetten gyermekek számára készültek, úgy, hogy a beszéd gyakorlása, az éneklés és a játékos feladatok egyaránt megtalálhatóak legyenek bennük. Az órák során olyan érdekes témák merülnek fel, mint pl. állatok a farmon, számolás, család, színek, játékok és sok más egyéb. A kis „nyelvzsenik” különleges könyvek, CD-k, rengeteg mozgásos és elméleti játék segítségével tanulnak dicsérettel, jó szóval és motiválással.

NINCS magolás, szorongás, teljesítményorientáció… éééés az sem elhanyagolandó, hogy nincs házi feladat sem! …csak éneklés, vidámság igazi varázslatos angollal a Varázskert BabaMamaHázban!

Folyamatosan indul gyermek angol foglalkozás, ősztől. Havidíj: 9300 ft/hó
Jelentkezni elérhetőségeinken tudtok Ujvári Andrea gyermekközpont-vezetőnél info@babamamahaz.hu; tel: 30/436-9797

Az ELSŐ óra ingyenes, tégy minket próbára!

 _ 

Legújabb cikk rólunk ebben a témában: 

http://zuglo.babamama.info/zuglo/angoltudas-mar-ovoda-elott-a-babamamahazban/

 

IMG_1513 fb2

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    AKTUÁLIS HÍRÜNK:

    Varázskarácsony a Varázskertben!