A családok hívó szavára, a krízisek, szorongások, elakadások oldására, Tanácsadói praxist alapítottunk a Varázskert szárnyai alatt.

Mi a #Családszerviz munkatársai hisszük, hogy a hétköznapokban a családi életet nem csak túlélni kell, hanem boldogan, jövőorientáltan megélni, legyen az éppen a párkapcsolatunkra, kamaszgyermekünkre vagy kisgyermekünkre fókuszált kapcsolat. Szeretnénk lehetőséget adni, mind az online, mind a személyes találkozásra, konzultációra.

20 éve napi szinten foglalkozunk családokkal, többféle segítői szakterületen gyűjtöttünk átfogó tapasztalatokat. Családanyák vagyunk mind, akik “nehezített pályán”, rengeteg küzdelemmel,  kudarcokat legyőzve válhattunk azzá akik vagyunk, ezért is jött létre a gyermekek, édesanyák és komplexen a családok iránt elkötelezett Varázskert BabaMamaHáz és az Ágacska Alapítvány. 

Működésünk alapja a mentálhigiénés és személyközpontú szemlélet, legyen szó segítő beszélgetésről, konzultációról, pár- és családkonzultációról, mediációról, önsegítő- és sortárs csoportok facilitálásáról.

Tevékenységeink:

Egyéni tanácsadás, segítő beszélgetés, konzultáció Személyközpontú, ill. fókuszterápiás módszerekkel zajló egyéni segítő beszélgetés 50 percben. Lehet egyszeri konzultáció, vagy igény szerint heti, kétheti gyakorisággal ismétlődő beszélgetés-sorozat. Többek között segítünk életviteli- és párkapcsolati elakadások, gyermeknevelési kérdések, vissza-visszatérő problémák, feszültségek  esetén, veszteségek feldolgozásában, de természetesen más életviteli kérdésben is, a kliens igénye alapján.

 • Pár- és családkonzultáció, mediáció, coaching
 • Online tanácsadás
 • Csoportok, workshopok
 • Anyafókusz – Anyaklub

Miben segítünk?

 • Gyermekvállalási nehézségek,
 • Örökbefogadással kapcsolatos ismeretek – széles körű konzultáció a teljes örökbefogadási témában
 • Családi kommunikációs nehézségek esetén,
 • Gyermekneveléssel és gyermekfejlődéssel kapcsolatos kérdésekben – komplex állapotfelméréssel, konzultációval, tanácsadással
 • Veszteségek feldolgozásában.
 • Életvitelben történt elakadások, visszatérő problémák esetében,
 • Párkapcsolati kérdésekben, elakadások,

Az egyéni, pár- és családi konzultációkon, mediációkon kívül nagy hangsúlyt teremtünk a közösségépítésre is. Hiszünk a sorstárs támogató csoportok, közösségek erejében és támogatjuk ezek létrejöttét. Tematikus, beszélgetős csoportokat, klubfoglalkozásokat, workshopokat indítunk folyamatosan.
Rendszeres Szülőklubot és edukációs jellegű Szülő-Tanodát működtetünk.

Fordulj hozzánk bizalommal! Telefonszám: 0630/436-9797; csaladszerviz.info@gmail.com

 

Szakértő munkatársaink:

 • Ujvári Andrea  human-politikus, gyógypedagógus, családi mediátor, gyermekközpont vezető, komplex képességfejlesztő mentor
 • Dr. Nagy Katalin mentálhigiénés szakember, gyermekfejlesztési tanácsadó, komplex mozgásterápiás fejlesztő, iskola-előkészítő mentor
 • Keresztúri Tóth Krisztina mentálhigiénés szakember, párkapcsolati tanácsadó, coach, mediátor
 • Baumgartner Melinda óvodapedagógus, gyermeknevelési tanácsadó

Támogatói hátterünknek köszönhetően – kedvezményes lehetőségeink is vannak, pl. ingyenes konzultációs lehetőség; díjtalan örökbefogadási nyílt nap; ingyenes klub-foglalkozások.  Tevékenységünk bevételeiből pedig a Varázskert BabaMamaHáz családbarát szolgáltatásait támogatjuk, mert zuglói lakosok vagyunk, és szeretnénk ezzel is a
helyi családok jóllétét elősegíteni.

Működésünk alapja és eszköze:
Működésünk alapja a mentálhigiénés és személyközpontú szemlélet, valamint a rendszerszemlélet, legyen szó segítő beszélgetésről, konzultációról, pár- és családkonzultációról, mediációról, önsegítő- és sortárs csoportok facilitálásáról. Folyamatosan keressük olyan együttműködő szervezeteket, segítő szakembereket, kapcsolatokat, akik a térségben működnek, és – akár szélesebben értelmezve is – a családok segítését, támogatását tűzték ki célul valamely szakterületen.

Árak:

Egyéni tanácsadás, konzultáció: 12.000 Ft/50 perc

Családkonzultáció, mediáció: 15.000 Ft/60 perc, kettős vezetéssel: 35.000 Ft/90 perc

Csoportok: 3200-5000 Ft/alkalom illetve havidíj

To Top

Azonnali üzenetek

)
  is typing...

  Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

  Üzenet küldése Cancel

  hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...