„JUMP & FUN” zenés ovis gyerekangol

12+1 hetes tanfolyam gyerekeknek 25000 forintért CD-s mesekönyvvel, mely ingyenes játszóházat biztosít minden napra a nálunk tanulóknak!

Jump&Fun egy óvodás korosztály részére összeállított zenés, mozgással kísért, angol nyelvű foglalkozás. A 30 perces Jump&Fun órákon rengeteg a mozgás, angol gyerekdalokra játszunk és tornázunk. Minden dalnak koreográfiája van, s a szenzomotoros ingerek bevetésének köszönhetően sokkal jobban rögzül a szöveg a gyerekekben. Az óra, mint egy rendes testnevelés óra, bemelegítéssel kezdődik: átmozgatjuk minden testrészünket és egy kicsit szaladgálunk is. A dinamikusabb részeket mindig pihentetőbb követi. Ez a Story Time vagyis a Meseidő. Ilyenkor leülünk, és egy szuper mesekönyvből együtt olvasunk kifejezetten az angol nyelvelsajátítást serkentő meséket, és angol mondókákat tanulunk. Majd újból jön a tornázás: lépegetünk, ugrálunk, állatokkal, színekkel, számokkal ismerkedünk és játszunk.

Az órákon nem használunk “papírt-ceruzát”, nem ültetjük le a gyerekeket feladatokhoz, ellenben annál többet mozgunk, nevetünk, táncolunk, természetesen angolul! Imádják az ovisok!

Ezzel a módszerrel az angolt a JÁTÉK NYELVEKÉNT ismerik meg a gyerekek!

1. Koordináció és mozgás – 30 perces aktív koreografált angol órák 🙂

2. Zene és ritmus által, az angol belemászik a gyerekek fülébe 🙂

3. Folyamatos, változatos ismétlés. Következetes, mégis játékos tudáselmélyítéssel 🙂

4. Angol meseolvasás minden órán – a hallás utáni megértés fejlesztése gyereknyelven 🙂

5. Kötődés a nyelvhez és a közösséghez. Az odafigyelés és szeretet teszi a gyerekeket angol-rajongókká 🙂

Kukkants bele!!!  https://youtu.be/OSKlG74NBWA

március 8 @ 16:30

16:30

– 17:00

(30′)

Varázskert BabaMamaHáz – Zuglói Gyermekközpont

Még több infő

To Top