Minden KEDD délután várunk Balett mozgásfejlesztő óránkra!

balett best

BALETTEL egybekötött gyermektánc tanfolyam indul(!) 🥁🥁🥁
– előképzőnk #2019 január 8-tól kezdődik #keddi napokon a Varázskertben!⚠️🎉

🎯16.30-tól mini csoport 🎵
🎯17.15-től ovi csoport🎵

  • A programban: előkészítő gimnasztika, fejlesztő játékok és gyakorlatok, klasszikus és jazz-balett alapok, valamint színpadi tánc tematika szerepel.

Bővebb információ: Jegonyán Okszána +36 70 3121481 

nemzetközi mester – koreográfus, táncpedagógus, gyógy-testnevelő, táncsport edző

Várjuk szeretettel a Balettozni és a színpadi mozgás alapjaival is ismerkedni vágyó, kezdő illetve haladó Balerinákat. Játékos, zenés, vidám óránkon nemcsak a balett alaplépéseit tanuljuk meg játszva, hanem megtanuljuk a helyes testtartást, lábtartást, járást.

Ez egy “pörgős-szoknyás” táncos, balett óra, ahol jazz-balettel ötvözzük a foglalkozásokat 🙂 a letisztuláshoz segít néhány légző gyakorlat, vagy egy is játékos relaxáció.

A tananyag elsajátítása közben lehetőség nyílik versenyeken való közreműködésre, év végén a Stefánia palotába szervezünk a szülőknek bemutatót és különböző nyíltórákon bekukkantást is kaphatnak a fejlődésbe!

Mi vár Rád, ha velünk tartasz?
Sok tánc, színpadi mozgás, játék és egy remek közösség!
És ez miért jó?
A klasszikus balett a legjobb alap bármilyen tánc későbbi elsajátításához, illetve a testtudat és szép testtartás megtanulásához. Hiszen a klasszikus balett a legmagasabb fokú mozgáskoordinációjú tánc. Aki balett alapokkal rendelkezik könnyebben tanul meg bármilyen más táncműfajt. A klasszikus balett több száz éves hagyományokon alapuló technika.
A gyerekek játékos formában ismerkednek meg a balett mozdulatokkal és közben klasszikus zenét hallgatnak. A balett nem csak a zenére való mozgás örömét és nyugtató hatását nyújtja, hanem egy egészséges mozgáskultúrát is kialakít.
Az órákon való részvételhez póló – cicanadrág vagy harisnya – balett dressz, esetleg szoknya és zokni vagy balett gyakorló cipő szükséges.

dfgvsba  

 Zenés, szórakoztató csoportos foglalkozás, játékokkal, kondícionális képességek fejlesztésével játékos, táncos formában, fejlesztjük a gyermekek ritmusérzékét. Elsajátíthatják az alapvető mozgásformákat, testtartásuk javul, mozgásuk szebbé, stabilabbá válik. A gyerekek játék közben megismerhetik a mozgás örömét.

  Várunk szeretettel  – alkalmanként 1800 forintos vagy BALETT bérlet áron! GYERTEEEK!

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...