ANYATÉRKÉP

Anyának lenni az életünk része, mégis rengeteg feladattal és kihívással jár anyává válni. Ez nem csupán egy időszakos feladat, ez egy életre szól! Fontos tehát megtalálnunk a helyét önmagunkban és önmagunkat megtalálni benne.

Az AnyaTérkép önismereti csoport azért jön létre, hogy olyan témákat tudjunk feldolgozni, amelyek minket, Édesanyákat, foglalkoztatnak, amelyek segítenek nekünk megérteni a bennünk történő folyamatokat, anyaságunk kérdéseit.

Hogyan is működik a művészetterápia?

A művészetnek rengeteg ága van, bármilyen eszközzel is látunk hozzá az alkotásnak, azt önkifejezés céljából tesszük, tudatosan, vagy éppen tudattalanul. A művészetterápia erre a lényegi elemre épít, hiszen azt a lehetőséget adja meg számunkra, hogy a szóbeli mellett, a nem szóbeli kifejezésmódok segítségével, olyan tartalmakat mozgassunk meg, amelyekre a hétköznapokban nem feltétlenül látunk rá.

A szabad mozgással, zenével, képi, vagy zenei alkotások elkészítésével felszabadulunk a társadalmi konvenciók alól, levetkőzzük azon attitűdjeinket, amelyek az alkotás gátját jelentenék, hiszen minden elvárástól, kontrolltól mentesen hozhatjuk színre belső üzeneteinket. A tiszta alkotáshoz pedig semmilyen művészi előképzettségre nincs szükségünk, hisz a hangsúly az alkotási folyamaton van, nem pedig az esztétikumon.

A művészetterápiás módszeren felül kiemelt szerepe van magának a csoportnak is. A zárt csoport célja, hogy egy olyan megtartó közösséget biztosítson az egyénnek, ahol minden esetben őszintén megnyilatkozhat, értő és hallgató figyelemmel fordulnak felé. A résztvevőkkel minden esetben közösen alkotjuk meg saját szabályzatunkat, amelyekben a mindenki számára fontos kereteket építjük fel.

Anyává válni – Művészetterápiás Babamama csoport

ANYÁVÁ VÁLNI nem is olyan egyszerű, mint ahogy pocakosan gondoltad?Annyi minden megváltozott, de alig van időd arra, hogy mindezeket átgondold?

Az Anyává válni művészetterápiás csoporton anyaságunk fontosabb témáinak feldologására nyílik lehetőség, egy megtartó, anyai közösségben, ahol mindenki ismeri már, hogy milyen cipőben jársz 🙂

Alkotunk, beszélgetünk, (ön)ismerkedünk!

Ha Te is úgy érzed, hogy vannak még feldolgozatlan témáid, vagy csak szeretnél egy kicsit magaddal, Anyaságoddal foglalkozni,

Akkor gyere el!

A 12 alkalmas Anyává válni önismereti csoport azért jön létre, hogy olyan témákat tudjunk feldolgozni, amelyek minket, Édesanyákat, foglalkoztatnak, amelyek segítenek nekünk megérteni a bennünk zajló folyamatokat, anyaságunk kérdéseit. A csoport zárt keretekkel dolgozik, az alkalmak külön-külön nem látogathatóak.

A témák feldolgozását a művészetterápiás eszközök segítik, de aggódnod nem kell, a részvétel semmilyen művészeti tudást nem igényel. Nem kell tudnod rajzolni, énekelni, táncolni sem!

Várható témáink lesznek, de kötött tematika nincs:

🔸 Milyen Anyának látom magam?

🔸 Melyek Anyaságom fontosabb állomásai?

🔸 Anyai minták, Belső Anya-Kép

🔸 Milyen Anyának láthat a gyermekem?

A csoport teljesen bababarát, szoptatni, pelenkázni, sírni, ringatni a legtermészetesebb. A 2 órás alkalmak alatt babáitok párnák, plédek között pihenhetnek, vagy a Varázskert BabaMamaház tökéletesen felszerelt játékait élvezhetik.

Részvételi díj: 60 000 Ft, (havi 20 000Ft) amely tartalmaz 10000 Ft anyagköltséget és a foglalkozások alatt szabadon használható játszóház díját. A csoporton minden eszközt biztosítok, csak magadat/magatokat kell hoznod!

Fizetés egy összegben, vagy havi részletben ( 3*20 000Ft) lehetséges.

Jelentkezni privát üzenetben és az alábbi e-mail címen tudtok: anyaterkep@gmail.com

A tárgyban, kérlek, tüntesd fel, hogy ANYÁVÁ VÁLNI a Varázskert BabaMamaházban!

Gömbölyű-galeri Művészetterápiás önismereti csoport Kismamáknak

Egy kisbaba érkezése, rengeteg változással jár, már akkor is,  amikor a pocakunkban van. Változik a testünk, változik az érdeklődésünk, sokszor a társaságunk is, és változik a párkapcsolatunk is. Mennyi változás ez 9 hónap alatt!

Ha szeretnél kicsit dolgozni az Anyává válásod témájával, szívesen ránéznél az Anya, vagy Gyermek képedre, esetleg csak szimplán szeretnél egy kicsit ismerkedni az új Anyai szerepeddel, akkor nagy szeretettel várlak!

Tervezett témáink :

🔸 Az Anyává válás állomásai

🔸 Anya-Képeim (Anyai minták, Idealizált minták, Saját elképzelés)

🔸 Elvárások és Elengedések

🔸 Az elképzelt gyermek

🔸 Kapcsolat és Ráhangolódás

Segítőnkül a művészetterápia szegül, akinek segítségével felszínre hozzuk a bennünk rejlő érzelmeket, gondolatokat. A művészet ugyan társunk lesz az alkotásban, de ne félj, a részvétel semmilyen művészeti képzettséget nem igényel! Csak alkotunk és beszélgetünk, elkészítünk néhány képet, amelyet kitehetsz az otthonotokban, vagy magaddal vihetsz a szülőszobára.

A 8 hét alatt, minden szerdán, 17.30-19.30 között, 2 órában fogunk találkozni a Varázskert BabaMamaHázban, ahol kényelmes párnák és székek szolgálják a kényelmünket.

Részvételi díj: 32 000 Ft, amely tartalmaz 8000 Ft anyagköltséget. Részletfizetés 2 részletben ( 2 x 16 000Ft ) lehetséges, az első alkalmat megelőzően utalva, majd az 5. alkalommal. A foglalkozásokhoz minden eszközt biztosítok, csak magadat kell hoznod!

Jelentkezni privát üzenetben és az alábbi e-mail címen tudtok: anyaterkep@gmail.com

A tárgyban, kérlek, tüntesd fel, hogy Gömbölyű-galeri!

Feketéné Kovács Juci
Anya-Térkép művészetterapeuta
+36703816268
Email: anyaterkep@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/anyaterkep/
Instagram: https://www.instagram.com/anyaterkep/

To Top

Azonnali üzenetek

)
    is typing...

    Most nem vagyunk a chat közelében, de tudsz nekünk üzenetet küldeni!

    Üzenet küldése Cancel

    hozhatsz tortát! vagy kapsz TŐLÜNK ajándékba...